Ravintola Fontin menusta rakennat makunystyröitäsi myötäilevän ja hetkeen sopivan kokonaisuuden. Keitaamme tarjoaa kutsuvan paikan maukkaille hetkille – meillä viihdyt niin pienemmässä pöytäseurassa kuin isomman porukan kesken. Suosittuihin ajankohtiin ja isommalle porukalle suosittelemme pöytävarausta.
Alkuruot ja salaatit
1. KALAKEITTO L, G
10 / 15 €kermainen kalakeitto, yrttiöljyä, siemennäkkäriä
2. ETANAT (G)
11 €valkosipulivoita & Peltolan blue -juustoa, paahdettua leipää
3. TIIKERIRAVUT L, (G)
13 €chilivoissa paistettuja tiikerirapuja, limeä, seesaminsiemeniä, paahdettua leipää
4. ANTIPASTO
10 / 17 €leikkeleitä, oliiveja, manchegoa, tuorejuusto täytteisiä paprikoita, paahdettua leipää
5. CAESARSALAATTI L, (G)
15 / 18 €Grillatulla maalaiskanalla tai jokiravuilla, romainesalaattia, talon caesarkastiketta, parmesaania & krutonkeja
6 MAALAISSALAATTI L, G
18 €salaattia, kirsikkatomaattia, grillattua varsiparsakaalia, parmankinkkua, maalaiskanaa, keitettyä kananmunaa, friteerattua kesäperunaa, aiolia
7 FALAFELSALAATTI L, G (VEGAANI)
16 €salaattia, kirsikkatomaattia, marinoitua punasipulia, falafelpyöryköitä, hernehummusta, chilihilloketta
8 VUOHENJUUSTOSALAATTI G
17 €salaattia, kirsikkatomaattia, marinoitua punasipulia, grillattua vuohenjuustoa, paahdettuja pinjansiemeniä, tomaattipestoa, grillattua persikkaa
9 KYLMÄSAVULOHISALAATTI L, G
18 €salaattia, kirsikkatomaattia, pikkelöityä kurkkua, kylmäsavulohta, tilliperunaa, crema fraichea
10 RANSKALAISET L, G
6 €11 BATAATTIRANSKALAISET L, G
7 €+ valkosipulidippi
Pääruoat
1. AHVEN L, G
25 €ruiskuorrutettua ahventa, sitruunavoissa paahdettua kesäperunaa, porkkanaa, varsiparsakaalia, pikkelöityä retikkaa, tillikreemiä
2. MAALAISKANA L, G
22 €naapurin grillattua maalaiskanaa, sitruuna-mascarponerisottoa, parsaa, tummaa sitruunakastiketta
3. FONTIN PIHVI L, G
26 €härän ulkofilettä, grillattuja kasviksia, maustevoita, lämmintä kesäperunasalaattia
4. TIIKERIRAPUPASTA L
18 €tiikeriravun pyrstöjä, valkosipulia, chiliä, kevätsipulia, valkoviinikermakastiketta
5. PARMANKINKKUPASTA L
18 €ilmakuivattua kinkkua, tomaattipestoa, pinjansiemeniä, rucolaa, parmesaania
6. FONTIN BURGERI L
18 €pihvi kotimaisesta naudan jauhelihasta, Jukolan cheddarjuustoa, savupekonia, salaattia, tomaattia, suolakurkkua, pikkelöityä punasipulia & kurkkumajoneesia. Lisäksi chilillä maustettua kaalisalaattia & ranskalaiset perunat valkosipulidipillä.
Pizzat
1. ARIAL VL
13 €tomaattia, bufala mozzarellaa, rucolaa, mustapippuria
2. GULIM VL
15 €mansikkaa, halloumia, balsamicoa, rucolaa
3. MISTRAL (VEGAANI)
15 €varsiparsakaalia, karamellisoitua pikkuporkkanaa, pikkelöityä retikkaa, balsamicoa, rucolaa
4. TIMES NEW ROMAN VL
15 €ilmakuivattua kinkkua, vuohenjuustoa, balsamicoa, rucolaa
5. LUCIDA VL
15 €fetaa, grillattua munakoisoa, marinoitua punasipulia, tsatsikia
6. CAMBRIA VL
15 €Italialaista salamia, grillattuja Portobello-sieniä, mozzarellaa, yrttiöljyä
7 YEYEY VL
16 €chilimarinoita jättikatkaravunpyrstöjä, chorizoa, puolikuivattua tomaattia, kevätsipulia, aiolia
8 ROCKWELL VL
16 €maalaiskanaa, savupekonia, kananmunaa, suolakurkkua, rucolaa
9 CALIBRI VL
16 €kylmäsavulohta, punasipulia, creme fraichea, mummonkurkkuja
10 SIMSUN VL
16 €maalaispalvikinkkua, Peltolan blue –juustoa, tuoretta ananasta
11 BATANG VL
16 €savupekonia, maalaiskanaa, paistettua sipulia, tuoretta persikkaa
Jälkiruoat
1. KEY LIME PIE G
10 €limejuustokakkua, marenkia, hapankermaa
2. PANNACOTTA L, G
10 €jogurtti pannacotta, hedelmäsalaattia, hunajakennoa
3. JUUSTOLAUTANEN G
12 €valikoima juustoja, siemennäkkileipää, tuoreita hedelmiä
4 JÄÄTELÖPALLO
5 €kysy valikoimaa
Fontissa mennään tänäänkin herkullisen ruoan ehdoilla. Mukavan väliajoin vaihtuva menumme tarjoaa aina parastaan, alkaen tuoreista raaka-aineista viimeisteltyyn lautaselliseen. Keittiöpäällikkö Janne Roivas kertoo keittiönsä idean: ”Kaikkien hyvien annoksien pohjalla on tietenkin laadukkaat raaka-aineet, ja niistä me täällä Fontissa pidämme kiinni. Käytämme vain ensiluokkaisia, laadukkaita raaka-aineita. Alakerran Aalto Yökerhon puolella pysymme järjestämään istuvia illallisia isollekin porukalle”.