Runsaasti makua

Menu

Ravintola Fontin menusta rakennat makunystyröitäsi myötäilevän ja hetkeen sopivan kokonaisuuden. Keitaamme tarjoaa kutsuvan paikan maukkaille hetkille – meillä viihdyt niin pienemmässä pöytäseurassa kuin isomman porukan kesken. Suosittuihin ajankohtiin ja isommalle porukalle suosittelemme pöytävarausta. 

Katso myös pitopalvelumme » Tee pöytävaraus

Alkuruoat ja salaatit

  • 1 ETANAT L,(G)

    11 €

    Etanoita valkosipulivoissa, Peltolan Blue –sinihomejuustoa, leipää

  • 2 TIIKERIRAVUT L,(G)

    13 €

    Chilivoissa paistettuja tiikeriravunpyrstöjä, leipää

  • 3 KALALAUTANEN L,(G)

    14 / 19 €

    Savulohimoussea, graavattua siikaa, rapuskagen, perunasalaattia, suolasitruunamajoneesia ja saaristolaisleipää

  • 4 LEIKKELELAUTANEN L,G

    14 / 19 €

    Ilmakuivattua kinkkua, kylmäsavuporoa, riimihärkää, perunasalaattia, rakuunamajoneesia

  • 5 MAA-ARTISOKKAKEITTO L,(G)

    11 / 16 €

    Chorizomurua, saaristolaiskrutonkeja

  • 6 BRIEJUUSTOSALAATTI G

    11 / 17 €

    Kolatun Briejuustoa, viikunaa, puolikuivattua tomaattia, chorizoa ja sherryvinegrettiä

  • 7 CAESARSALAATTI L,(G)

    15 / 18 €

    Grillatulla maalaiskanalla tai jokiravuilla, romainesalaattia, talon caesarkastiketta, parmesaania & krutonkeja

  • 8 MAALAISSALAATTI L,G

    18 €

    Grillattua kanaa, kananmunaa, friteerattua perunaa, aiolia, ilmakuivattua kinkkua

  • 9 RANSKALAISET L, G

    6 €

  • 10 BATAATTIRANSKALAISET L, G

    7 €

Pääruoat

  • 1 MAISSIKANA L,G

    23 €

    - Grillattua maissikanaa (FR), belugalinssejä ja ilmakuivattua kinkkua, mustaherukkakastiketta

  • 2 PAISTETTU KIRJOLOHI L,G

    23 €

    Perunapyrettä, paahdettua voita, haukimureketta ja tillipestoa

  • 3 ENTRECOTÊ L,G

    28 €

    Ylikypsä härän entrecote, bataattipyrettä, bearnaisekastiketta ja rakuunamajoneesia

  • 4 ULKOFILEE L,G

    26 €

    Viipaloitu naudan ulkofile, paahdettua perunaa, pikkelöityä kurkkua ja punajuurta, valkosipulimajoneesia ja uppomuna

  • 5 PUNAJUURI & VUOHENJUUSTO G

    19 €

    Bataattipyrettä, belugalinssejä, punajuuripyöryköitä ja vuohenjuustoa

  • 6 JALLUPATA L,G

    19 €

    Mureaksi haudutettua häränlihaa, pekonia ja sieniä kermaisessa Jallupippurikastikkeessa, lohkoperunaa

  • 7 FONTIN BURGERI L

    18 €

    Pihvi kotimaisesta naudanlihasta, Jukolan cheddarjuustoa, savupekonia, talon hampurilaiskastiketta, salaattia, tomaattia, pikkelöityä kurkkua ja punasipulia. Lisäksi ranskalaisia ja valkosipulimajoneesi

  • 8 LAMMASPASTA L

    19 €

    Ylikypsää karitsan entrecotea ja mausteista tomaattikastiketta, pappardelle pastaa

Pizzat

  • 1 ARIAL

    13 €

    Mozzarella, puolikuivattu tomaatti, rucola, mustapippuri

  • 2 TIMES NEW ROMAN

    15 €

    Vuohenjuusto, ilmakuivattu kinkku, rucola, balsamico

  • 3 CAMBRIA

    15 €

    Italialainen salami, portobello, mozzarella, yrttiöljy

  • 4 ROCKWELL

    16 €

    Grillattu kana, savupekoni, kananmuna, suolakurkku, rucola

  • 5 YEYEY

    16 €

    Tiikeriravun pyrstö, chorizo, puolikuivattu tomaatti, kevätsipuli, aioli

  • 6 OPTIMA no. 2

    17 €

    Fior di latte mozzarella, tulinen ‘nduja -salami, marinoitu punasipuli, pecorino

  • 7 HELVETICA no. 2

    15 €

    Fior di latte mozzarella, karamellisoitu sipuli, vuohenjuusto, kevätsipuli

  • 8 CALIBRI no. 3

    17 €

    Fior di latte mozzarella, kylmäsavulohi, kirjolohen mäti, mummonkurkku

Jälkiruoat

  • 1 KOOKOS CRÈME BRÛLÉ L,G

    10 €

    Vadelmasorbettia, marenkia

  • 2 KÖYHÄT RITARIT L

    10 €

    Vaniljamascarponemoussea, mustikkahilloa

  • 3 SUKLAA

    10 €

    Valkosuklaaleivos, kahvikinuskia, mustikkaa

  • 4 JUUSTOLAUTANEN (L),G

    12 €

    Kotimaisia juustoja, karviashilloketta, siemennäkkäriä

  • 5 JÄÄTELÖPALLO

    6 €

    Kysy valikoimaa henkilökunnalta

Tarkkaan harkituista yksityiskohdista syntyy eheä makujen sinfonia

Fontissa mennään tänäänkin herkullisen ruoan ehdoilla. Mukavan väliajoin vaihtuva menumme tarjoaa aina parastaan, alkaen tuoreista raaka-aineista viimeisteltyyn lautaselliseen. Keittiöpäällikkö Janne Roivas kertoo keittiönsä idean: ”Kaikkien hyvien annoksien pohjalla on tietenkin laadukkaat raaka-aineet, ja niistä me täällä Fontissa pidämme kiinni. Käytämme vain ensiluokkaisia, laadukkaita raaka-aineita. Alakerran Aalto Yökerhon puolella pysymme järjestämään istuvia illallisia isollekin porukalle”.

Janne Roivaksen haastatteluun »