Unohtumaton juhla

Sujuva catering-palvelumme sekä muuntuvat kokous- ja juhlatilamme keskeisellä paikalla Turussa

Fontin innovatiivinen keittiö ja salihenkilökunta ovat käytössänne myös cateringin puolella, räätälöimme sinulle ja seurueellesi sopivat herkulliset ruoat kaikenkokoisiin juhliin ja tapahtumiin. Käytössämme on erilaisia kabinetteja ja juhlatiloja, joissa järjestät niin yritystilaisuudetkin kuin arkisen elämän kohokohdat, aina syntymäpäivistä hääjuhliin ja muihin merkkitapahtumiin. Muuntuvat tilamme sopivat mainiosti monenlaiseen tilaisuuteen, ja apua niiden järjestämiseen saat alan ammattilaisilta.

Tee pöytävaraus

Kaikki samasta paikkaa

Ravintola Fontti menee kaikissa palveluissaan aina asiakas edellä. Kun tilaat cateringin ja juhlatilat meiltä samaan pakettiin, teet tilaisuutesi järjestämisestä varsin vaivatonta, etkä turhaan murahtele yhteensopivuuksien ja aikataulujen äärellä. Suosittuja tiloissamme järjestettyjä hetkiä ovat olleet mm. erilaiset yritystapahtumat, harrastusjoukkueiden ja yhdistysten kokoontumiset sekä syntymäpäivät.

Astele Aalto Yökerhoon


Aalto Yökerho tarjoaa väljästi tilaa isommankin tilaisuuden järjestämiselle. Hyvä näkyvyys lavalle, korkealaatuinen av-tekniikka, kokeneet teknikot ja tilojen muunneltavuus tekevät tästä tilasta varteenotettavan vaihtoehdon. Keskeinen sijaintimme Turun sydämessä mahdollistaa hyvät kulkuyhteydet ja suoran kulun esimerkiksi hotelleille.

Näin varaat tilaa tärkeälle hetkellesi:

Jätä yhteydenottopyyntö ja suunnitellaan

yhdessä teidän näköisenne tilaisuus.

Ota yhteyttä